Klinken doen we al te graag

9 januari 2015

Het nieuwe jaar is nog maar net begonnen en we zijn al op zoek naar nieuwe receptjes voor de lekkerste drankjes.

 

Pinterest is één van mijn favoriete plaatsjes om net voor slaaptijd even rond te neuzen. Niet alleen omdat ik daar de meest zonnige bestemmingen tegenkom, of de lekkerste maaltijden kan vinden maar vooral omdat DIY een grote plaats in het Pinterest-heelal heeft.

Volgende receptjes probeerde ik voor jullie uit én ziijn volledig goedgekeurd door Bubble Trouble.

 

Coco Mint cocktail

Héérlijk fris. Als je dit drinkt, krijg je een instant zomers gevoel. Makkelijk te maken met 30 ml limoensap, 30 ml kokosmelk en één schep (lees: schep er maar op los) vanille-ijs. Doe er als laatste nog een scheutje magere melk op en werk af met enkele ijsblokken. Yum!

332208743a3d1c12e2cd86d28e95cd1d-1278608102

 

Disaronno Julia

Het favorietje van één van m’n beste vriendinnen. Ik blijf zelf wijselijk af van de aardbeien, dankzij één van mijn vele voedselallergieën. Avondje gepland met vriendinnen? Deze cocktail scoort zeker! Combineer 45 ml Disaronno met 15 ml witte rum. Daar mag nog 30 ml room, 15 ml grenadine en vier verse aardbeien bij gedaan worden. Stevig mixen, zodat de cocktail lekker luchtig wordt.

1125472c63d5f9fe0498e58347700be8

Chocolate Girl 

Een caloriebommetje van jewelste, maar o-zo-lekker! Mix 30 ml Cognac samen met 30 ml Tia Maria Lusso én 30 ml Creme de Cacao. Werk af met ijs, extra chocoladedips aan de rand van het glas en heel veel koekjes (liefst ook nog eens met chocolade…)

Samoa-Cookie-Cocktail

Negeer de weegschaal maar eventjes en geniet ervan!

 

 

1 Reactie Laat een reactie achter

Geef je mening

1 Reactie

  1. ellen schreef:

    Die Coco mint coctail ga ik zeker eens proberen! jammie, ziet er heerlijk zomers uit… groetjes Ellen xxx

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.