Mercedes Lier schittert aan de stroom

7 mei 2016

Elegantie, kracht en comfort

image

Mercedes Garage Swinnen in Lier verwent regelmatig zijn klanten. Dat gebeurt naar de filosofie van het merk natuurlijk helemaal in stijl. Het KAS (Kunst Aan De Stroom) op Linkeroever was dan ook de uitgelezen locatie om te genieten van heel wat moois en lekkers. Na een supergezellig en verfijnd diner ging iedereen buiten de uitgestalde wagens bewonderen.

De AMG kreeg meteen ook de aandacht die deze stijlvolle luxe sportwagen  verdient.

Mooie wagens, mooie klanten en mooi weer

image

Mercedes-AMG,  combineert dan ook een sportieve dynamiek en hoogwaardige afwerkingsdetails met de voordelen van een Mercedes-Benz seriewagen.

Hij heeft steeds de ambitie om de vernieuwer in het high performance-segment te zijn. en dat lukt hem aardig. Hij beschikt over een geweldige krachtontplooiing en zijn handelbaarheid en sound zijn “One off a kind”.

Met andere woorden: als je van mooie, sportieve en klassevolle bolides houdt dan is deze beauty een must. Of een item op je bucketlist. 🙂

 

Mercedes-AMG, het performance- en sportwagenmerk van Mercedes-Benz

image

Een droom van een wagen in elk detaille

 

image imageimage

De dames en ikzelf vinden de AMG natuurlijk ook helemaal top, maar willen de “masterpiece of Intelligence”, de nieuwe Mercedes E-klasse toch even mee in de schijnwerper zetten. Een prachtige en betaalbare wagen met een geweldig rijcomfort en de beste CO2 waarde in zijn segment. De widescreen cockpit met rustgevende sfeerverlichting en de nieuwste technologische snufjes maken hem perfect voor de veeleisende bestuurder.

A Masterpiece Of Intelligence

imageWat me heel erg opviel is dat de meeste klanten al heel lang gebruik maken van de diensten van Garage Swinnen in Lier. Ik ben dus duidelijk niet de enige die trouw blijft aan kwaliteit.

Ga zelf gerust een kijkje nemen en geniet van een paar serieuze kortingen en uitzonderlijke voorwaarden.

ps: In stockaanbieding past de AMG misschien toch in jouw budget.:-)

 

Liften? Ben je gek, Ik rijd zelf met dit schatje
image

Geen reacties Laat een reactie achter

Geef je mening

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.