Een villa in Spanje kopen, laat je verleiden maar ook begeleiden

24 juni 2017

Heel wat mensen dromen van een mooi huisje in Spanje. Ook ik twijfel al een paar jaar om ergens toch een vaste stek onder de zon te kopen. Tijdens mijn zoektocht werd al snel duidelijk dat een goede begeleiding noodzakelijk is. Een extra paar schoenen die je toch niet helemaal bevallen is niet meteen een mega ramp. De villa van je dromen die om één of andere duistere reden in een nachtmerrie verandert is een heel ander verhaal. Wil je geen onaangename verrassing  tegenkomen dan moet je de juiste begeleiding zoeken.

Een unieke locatie is een must voor mij

IMG_4503

De juiste leidraad doorheen Spanje

 

FullSizeRender

Azull bevindt zich in Antwerpen op het hippe eilandje. Een sfeer die ook in het kantoor in Spanje wordt doorgetrokken. Alles is maagdelijk wit ingericht en  je wordt er super vriendelijk onthaald. Als Johan, de zaakvoerder, over “zijn” Spanje begint, dan weet je meteen dat hij het land diep in zijn ziel draagt.

Ik zit goed

FullSizeRender

Bij Azull staat de begeleiding van de klant enorm hoog in hun vaandel. Dit beperkt zich niet alleen voor de aankoop van je huis, villa of appartement. Ook als mensen al een tijdje in hun woning wonen zorgt Johan ervoor dat kleine of grote problemen  worden opgelost. Regelmatig organiseert Azull ook  get togethers, waar je op een unieke locatie informatie, tips en een serieuze portie  plezier met elkaar kan delen . Het Belgische vastgoed bedrijf heeft dan ook niet voor niks vorig jaar de prijs van makelaar van het jaar gewonnen.

Apero met Spaanse specialiteiten

IMG_4494

Azull zoekt mee naar jouw droom

IMG_4505

Johan had meteen door dat ik authenticiteit heel belangrijk vind en liet mij logeren in een moderne villa op een boogscheut van het water. Dat water is een uitgestrekt natuurgebied waar roze flamingos ongedwongen van de zon en hun omgeving kunnen genieten. Met de fiets ben ik op vijf minuten aan het strand. Je kan er ook heerlijk flaneren langs een super lange boulevard (20km) met palmbomen. Of een modderbad nemen en je laten opdrogen op de houten staketsels zodat je huid een gezondheids kuur ondergaat. Ons modderbad is niet voor publicatie vatbaar maar het flaneren leverde wel een paar mooie plaatjes op.

Altijd op de juiste plaats 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Aanmodderen krijgt een andere betekenis

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mar Menor, is nog redelijk onbekend bij ons . De streek is  lang van het toerisme gespaard gebleven en hoogbouw is en (bijna) uit den boze. Ideaal dus voor iedereen die ook nu nog wil proeven van het echte Spaanse leven. Dat proeven mag je ook heel letterlijk nemen. Je kan er voor weinig geld heel lekker eten. Wie ooit in Mar Menor verblijft moet zeker gaan dineren bij Venezuela. Marie en ik hebben er de lekkerste gazpacho ooit gegeten

IMG_9119

Een authentiek badhuis uit vervlogen tijden….mooi

6174581296_IMG_3897

De Streek rond de Mar menor was voor mij een openbaring. Ik had nooit gedacht nog zoveel verdoken schoonheid te ontdekken in Spanje. Ook Carthagena was  een verborgen parel die Marie en ik met Spaanse flair en veel plezier hebben bezocht. Ik vertel er jullie heel graag meer over in een volgende post.

Sunset in Mar Menor

IMG_9110

Info Azull

Geen reacties Laat een reactie achter

Geef je mening

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.