Het filmfestival van Rome onder de indruk van de Belgische delegatie :)

14 november 2016

Het filmfestival van Rome blijft tot mijn verbeelding spreken. Zelfs al krijg ik de Italiaanse glamour al aardig onder de knie, het is en blijft een geweldige belevenis. Voor sommigen van de mooie Mazda genodigden was het hun vuurdoop en dat maakte het allemaal nog spannender.

Elke keer een nieuw hoofdstuk op hef filmfestival van Rome

Processed with VSCO with hb1 preset

Het Cavalieri Waldorf Astoria is de perfecte uitvalsbasis voor een stijlvol avontuur in Rome. Wie mij al een tijdje volgt weet dat Mazda een neus heeft voor schoonheid, ook wat betreft de hotel keuze. šŸ™‚

Luxe in Rome

Processed with VSCO with n1 preset

en een lichte gezellige lunch

Processed with VSCO with s2 preset

Na een korte lunch die door de gezellige babbel veel te lang uitliep moesten we ons in een haastje omtoveren tot godinnen van de rode loper, blonde godinnen in dit geval. Italiƫ keek en zag dat het goed was. Ook PR manager Peter Gemoets was tevreden over zijn social media posse en de likes op Instagram liepen hoog op.

Mazda’s media squad

image

De film die we in premiere mochten meepikken was de laatste nieuwe van oliver Stone wereldberoemd geworden door Platoon een film over het oorlogsgeweld in Vietnam. Snowden gaat ook over geweld, maar wel van een heel andere orde. In hoever heeft de Amerikaanse overheid greep op ons private leven, is Big Brother watching us? Het is bijna een retorische vraag geworden. Klokkenluider Snowden leeft nog steeds in ballingschap en het leven gaat gewoon door. Toch is de film een echte aanrader en al wonen wij niet in de States, mijn computer zet ik nooit meer in de slaapkamer.

Oliver Stone onder de indruk van La Belgique

image

Oliver Stone zelf ging maar al te graag op de foto met de Mazda Squad. Al had hij meer oog voor Femke Herijgers dan voor welk vogeltje ook. Gelukkig had onze bodyguard alles perfect onder controle. šŸ™‚

Een glaasje bubbels op een perfecte avond

Processed with VSCO with a4 preset

Onder gedonder van een zuiders onweer sloten we de avond af met een laatste glaasje. We hebben immers altijd een schoonheids slaapje nodig. Rome lonkt en mijn favoriete cabriootje staat klaar om de stad te verkennen…..wordt vervolgd…..

Geen reacties Laat een reactie achter

Geef je mening

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.