Thanks to our likers <3

7 januari 2015
IMG_2801

We schrokken er zelf een beetje van. Zo snel, zoveel likes. We kregen een beetje hulp van enkele shoutouts alvorens onze blog begon (vooral dikke merci aan Vogue), ik verzamelde stiekem in mijn vriendengroep wat likes en ook Inge viel enkele weken geleden al honderden mensen lastig met de vraag ons geheimp projectje te liken. Nu we écht online staan, kregen we zo’n boost via Facebook dat we écht zo versteld staan ervan. Dankjewel aan alle likers! Blijf onze pagina liken want we zijn bezig de allereerste give-a-ways in te plannen. Bubble Trouble maakt er een feest van!

1 Reactie Laat een reactie achter

Geef je mening

1 Reactie

  1. Jolien schreef:

    Zo nieuw en al zo goed bezig! Doe zo verder, ik blijf jullie volgen! x

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.