Mijn trip op het grootste schip ter wereld

10 juni 2016

Wie mij een beetje kent weet dat ik graag van mooie en lekkere dingen geniet. Wel, aan beiden geen gebrek op de Harmony of the Seas. Terwijl mijn man zich in de ambiance gooit geniet ik graag van de kleine dingen van het leven. :)) Een fris wijntje nuttigen met zicht op zee.

De chardonnay is een aanrader

image

Je kan heerlijk tafelen aan boord.  Zo is er bvb een restaurant van Jamie Oliver, maar je kan ook Spaanse tapas degusteren met een aangepast wijntje in Vintages. . Heel speciaal is Wonderland, met zijn  imaginatieve keuken en dito inrichting.

Ook het menu spreekt tot de verbeelding  en de obers komen uit een andere wereld. Een vleugje tomorrowland op het schip.

 

Verborgen heerlijkheden

image

Central Park met meer dan 12.000 levende bomen en planten heeft meteen mijn hart gestolen. Het is er iets rustiger, je vindt er de beste restaurants, de wijnbar Vintages en een paar mooie plaatsjes om in weg te duiken. Winkelen kan ook, maar voor Cartier of Hublot moet je natuurlijk wel een beetje gespaard hebben. Een paar dekken lager op het schip vind je ook een Kate Spade shop, een vleugje luxe die wel binnen  ieders mogelijkheden ligt.

 

image

Uit de wind en in de zon: Central park

image

Als je gaat cruisen is een hut met balkon voor mij een must. Op de Harmony of the Seas zijn die ruim. Ook de badkamer is niet alleen voor liliputters en de douche is zalig.

Mijn eigen balkonnetje met twee ligzetels is voor mij het goud van deze reis. De zon die je ’s morgens wakker zoent en ’s avonds met haar laatste stralen koestert is een echt godsgeschenk. Het is meteen ook het ideale rustpunt na een drukke dag.

Blik op oneindig, oneindig mooi

image

Harmony of the Seas is het enige schip met een Starbucks on board en dat kan ik natuurlijk alleen maar toejuichen.

voor de coffee addict

image

De Bionic Bar gooit een blik in de toekomst en sterke drank in je glas. In deze bar worden cocktails bereid niet door mannen in pak maar door robotarmen. Het is zeer populair dus het kan wel zijn dat je even op je drankje moet wachten. Een klok houdt bij hoeveel minuten dat juist zijn. Zo kom je nooit voor een verrassing te staan.

Bionic Bar: into the future

image
Buiten wordt het stil als de avond valt

image image

Er zijn een aantal shows die je zeker moet gaan zien. De ijsrevue en de voorstelling van Greace zijn een aanrader maar ook het indrukwekkende aquaspectakel mag je zeker niet missen.
Maar terwijl iedereen zich in het feestgedruis gooit wordt er iets moois gecreëerd op het dek: stilte. De zonsondergang samen bewonderen met iemand die je graag ziet is onbetaalbaar

Sunset fever

image

Het is duidelijk. De Harmony of the Seas brengt cruisen op een hoger niveau.

Meer info: Harmony of the Seas

 

1 Reactie Laat een reactie achter

Geef je mening

1 Reactie

  1. Karen schreef:

    Wow ik krijg honger en dorst. Hoe zalig is het trouwens om een Starbucks aan boord te hebben!?

    Karen
    http://dressinginlabels.blogspot.com

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.