YUP only for the best

8 januari 2016

Hi, we were expecting you

image

Zoek je het avontuur liever in de stadsjungle dan in de broese van Africa? Doe je dat graag op hoge hakken of de laatste Adidas sneaker? Wil je de gezelligheid en de klasse van een boutiek hotel maar betaal je liever de fee van een road motel?

Wel dan ben je bij Yup in Hasselt helemaal aan het juiste adres.

Het hotel straalt een “no nonsens” sfeer uit. “Back to  basics”, maar dan wel in de meest trendy en originele vorm van het woord. Overal waar je loopt word je verrast met toffe spreuken, mooie gadgets en leuke gimmicks.

 

Gaan met die banaan!

 

image

Een traditionele lobby en klassiek restaurant is er niet te vinden. Je bevindt je meteen in een heerlijke hang-out plek die als thuis aanvoelt. Je kan er mensen uitnodigen voor een drankje of een deuntje spelen aan de piano…..of vul je tijd met heerlijk nietsdoen…soms het summum van genot.

image

Oh darling, let’s be adventures

image

 

imageHet ontbijtbuffet kan je plunderen voor slechts 12 euro per persoon. Een fruitsapje, een warme muffin of croissant, een stukje brie…. teveel lekkere dingen om op te noemen. Wil je liever de Japanse toer op met een box vol sushi of is een gezonde smoothie voldoende? Geen probleem een echte yup vindt en krijgt altijd zijn goesting.

 

Languit hangen bij het ontbijt

image

De kamer voelt als een echte cocoon. Gelukkig weet ik dat Hasselt zelf super gezellig is, anders bleven we hier mooi plakken. Een regenstormdouche vind ik pesoonlijk altijd een pluspunt en douchegel mag je gerust thuislaten. Die van Yup laat je blinken als goud!

Booty Call 🙂

image

meer info:info@yuphotel.com
reiskoffer: Lipault
bril: Rayban
jas: 3Suisse
jeans en sneakers: Bobo

Geen reacties Laat een reactie achter

Geef je mening

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.