Bodo juwelen for the win

10 augustus 2015

Tijdens de persdagen eerder dit jaar kwamen we in contact met Bodo. Een hip juwelenmerk met juweeltjes naar ons hart. Zaakvoerdster Romy kent voor mij écht de regels van de juwelenkunst. Speciaal voor Bubble Trouble konden we haar strikken voor een exclusief interview. Een kijkje in de collectie van Romy nodig? Check zeker: http://bo-do.be

 image

Hoe is BoDo tot stand gekomen?

Na mijn opleiding in de Nijverheidschool in Antwerpen voelde ik mij en een andere goudsmid geroepen, om spelenderwijze een kleine collectie op te startten zij heeft de samenwerking gestopt wegens tijdgebrek, maar sommige prototypes worden door haar nog gemaakt door mijn voorgesteld ontwerp.

Waarvan komt de naam?

De naam Bodo komt van de eerste 2 letters van mn achternaam Bo en Do van de eerste 2 letters van de achternaam met de goudsmid waar ik mee samen werk.

 Hoe kan je jouw merk in enkele kernwoorden omschrijven?

Vrouwelijk, speels, stoer, levendig.

Wat brengt de toekomst jou?

Eigenlijk verwacht ik niet veel van wat ik wil bereiken, het is de passie dat overstijgt, en wie weet waar ik nog allemaal kan geraken. Ik ben daar wel realistisch in, zolang ik er plezier in heb, is dat voor mij het belangrijkste!

Waarvan komt de inspiratie voor je juwelen?

Mijn inspiratie haal ik van het straatbeeld, en de natuur. Er moet iets zijn wat mij aantrekt, een vorm of een modebeeld, het moet er  altijd wel simplistisch uitkomen. Bij mij ga je niet veel bling bling tegenkomen, het juweel moet stijl uitstralen, kracht en statement.

IMG_2021

 Wat wil je aan onze lezers nog kwijt?

Niet iedere vrouw voelt zich hetzelfde, de ene keer voel je je romantisch, soms wat somber, happy, aantrekkelijk, stoer die buien die je in de vrouw ziet, voel je ook in m’n juwelen de uitstraling daarvan is sterk aanwezig in mijn juwelen ik noem het soms levende Bodo’s

Instagram is leuk om je uit te drukken, en ook de mensen te laten zien hoe mijn juwelen tot stand komen met een bepaalde kleding stijl.

Maar het is voor alle soorten vrouwen gemaakt, klassiek, hipsters, jong en oud draagbaar overdag als ‘s avond.

De mix is belangrijk dat geldt hetzelfde in kleding als je een jurkje hebt draag je het overdag simplistisch en  s ‘avonds tover je het om in wat meer vrouwelijkheid. Hetzelfde met mijn juwelen overdag wat klassieker en s ‘avonds kan je mixen 2 of 3 kettingen-  iets zwaarder gaan – more statement.

2 Reacties Laat een reactie achter

Geef je mening

2 Reacties

  1. Nathalie schreef:

    Hoi
    Leuke juweeltjes!

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.