Lakeside luxe bij Capriani

30 juni 2015

imageAls de broertjes Blits ergens hun tanden in zetten dan staat dat altijd garant voor kwaliteit, originaliteit en een tikkeltje ondeugende luxe. Avi en shaly hoeven zich al lang niet meer te bewijzen, hun Italiaanse ” Capriani” restaurants in de provincie zijn bekend en geliefd, zelfs ver buiten Antwerpen. Sinds 26 juni is er weer een top locatie bij.  Aan the Lakeside in Mechelen openden ze met veel bravoure een nieuwe Capriani. Wij waren natuurlijk van de partij en  kwamen in stijl mee feesten met de vele genodigden.
image
image
Olga en Harry van “The sky is the limmit” en Jessy van de vroegere MCanzie waren aangename reisgezellen. Al was het helikopter vluchtje van Antwerpen naar Mechelen eigenlijk veel te kort.:-) Het weer was die avond fantastisch en de ondergaande zon deed je dromen van verre oorden. Maar de plicht riep: er moest gefeest worden. :-))
image
imageimage
Avi kwam ons persoonlijk welkom heten in zijn nieuw culinair pareltje. Het werd meteen ook duidelijk dat onze gastheer ooit Belgisch kampioen waterki is geweest en niet voor een grapje verlegen zit. Op het promofilmpje maakte hij samen met zijn broer de lake onveilig op ski’s maar wel in smokingvest. De sfeer was gezet: in luxe genieten met de nodige zelfrelativering en heel veel fun. De Champagne en Gin tonic vloeide rijkelijk, de dj was in vorm, het publiek begeesterd en de Italiaanse authentieke hapjes waren niet te versmaden. Een feest zoals er nog maar zelden zijn. En geloof me vrij, ik kan het weten:-).
Wil je je ook even onderdompelen in pure vakantiesfeer en je culinair laten verwennen, dan moet je zeker een bezoekje brengen aan de nieuwe Capriani Lakeside aan de Battenbroekvijver in Mechelen. Want bij al dat feestgedruis zouden we bijna vergeten dat de Italiaanse keuken die de twee broertjes serveren heerlijk en betaalbaar is. image
image
Yentl en ik hebben besloten om de resto Capriani tocht te lanceren, misschien komen we jullie wel één van de dagen tegen. Smakelijk!

Geen reacties Laat een reactie achter

Geef je mening

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.