New stuff @ Corbie

3 juli 2015

De Corbie zet alles in om te innoveren en te verrassen. De drie nieuwste stuffs die ze aanbieden zijn helemaal mijn dada. Om te beginnen ben ik zo verrast door de producten van Kevin Murphy. Ze stelde het product mij voor als het product dat op huid en op je haren kan gebruikt worden. De producten van Kevin Murphy zijn natuurlijk en worden niet getest op dieren, ook zijn de producten biologisch afbreekbaar en bevatten ze geen sulfaten en parabenen. De flesjes zijn zo gemaakt dat er zoveel als mogelijk in een doos kunnen, omdat ze echt op elk gebied willen inspelen op het milieu. Het leuke eraan is vooral dat flesje heel schattig en lieflijk ogen. Maar oh, wat ruiken ze zoooo lekker!

skincare-for-your-hair

 

Nog meer nieuwtjes, ook al bestaat het al een tijdje… Want de Tangle Teezer is echt een godsgeschenk! De Tangle Teezer is niet zomaar een borstel. Het is een borstel zonder handvat, van plastic gemaakt en hij is geweldig goed in het ontklitten van je haren, op een pijnloze manier. Het is geschikt voor elk soort haar (krullend, kort, lang, stijl, afro) en doordat je haar minder snel breekt als je de Tangle Teezer gebruikt, zal je haar op den duur gezonder en langer worden. En natuurlijk heb je veel minder knopen en is je haar ook telkens meer en meer doorkambaar. Hemels, dus ook bij extensions.

Mijn favoriet?

 

tangle-teezer-compact-styler-detangling-hairbrush-collectables-feline-groovy-231

 

Inge en ik maakte daarnaast ook kennis met Jeunesse. Ik heb eigenlijk zelf nog geen ‘anitrimpelcremes’ nodig, maar om eerlijk te zijn ben ik het laatste jaar fervent bezig geweest met het smeren ervan. Onder het motto: ‘je kan er niet snel genoeg mee beginnen’ hebben we ze dus tijdens ons kappersbezoek mogen testen. De Instantly Ageless is echt een wondermiddel. Het productje lost meteen op in de huid en vermindert zo zichtbare rimpels bij enkele Corbiegirls . Het is specifiek ontwikkeld om gebieden aan te pakken die hun elasticiteit hebben verloren. De capsules geven meteen een vrij zachte tot egale huid. Je moet het natuurlijk huid per huid bekijken: sommige huidjes reageren niet snel op zulke wondermiddels door bv de huidskleur, pigmentatie,… Ik heb dus geen last van donkere kringen, maar door het gebruik van het product was mijn vel echt superzacht. Hoe heb ik deze nu eigenlijk gebruikt? Ik depte zachtjes een zeer dun laagje op de te behandelen gebieden. Ik liet het vochtig op de huid zitten en zorgde dat ik de eerste 2-3 minuten niet moest lachen 😉 Als je veel uitdrukkingen doet in die minuten, kan het de werking tegenwerken en dat is natuurlijk niet de bedoeling.

IMG_1132

 

Maarrr waarvan is dat product nu gemaakt?
Het revolutionaire ingredient is Agireline, een hexapeptide die bestaat uit natuurlijke aminozuren. Het is een niet-giftig antirimpelpeptide dat de werking van Botox nabootst, het is in de cosmetica daarom een biologisch veilig alternatief voor Botox. Ik ben daarnaast ook fan van het serum dat ze ook aanbieden, net als de nachtcrème. Geen last van allergische reactie, strakkere huid en vooral een megazacht velletje. Ga het product zeker eens testen bij De Corbie Diest, Korbeek-Lo of Geel. Het ganse team test het graag eens bij jou uit!

IMG_1130 IMG_1131
Geen reacties Laat een reactie achter

Geef je mening

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.