De champagne van James Bond @ Malta

13 mei 2015

Tijdens het EPT van Malta werden we culinair verwend. Op mijn verjaardag gingen we dineren bij Dolce Vita. Een lekker visrestaurantjes op het derde verdiep van een hippe locatie. Wanneer je daar binnenkomt wordt je ontvangen in een onthaalruimte die een beetje op een prinsessenlocatie lijkt. Koninklijke stoeltjes en vooral heel veel champagne maakten me benieuwd naar het vervolg dat te vinden was op de derde etage. Wanneer onze tafel klaar was, mochten we naar boven gaan met een lift. Het restaurant heeft een prachtig uitzicht op Malta-city en heeft een schattige look door het wit en lichtblauw kleurgebruik. We kregen een tafel met machtig uitzicht, perfect om m’n verjaardag onvergetelijk te maken.

IMG_7050 IMG_7053

Voor mijn birthday kregen we dus ook champagne. Alvorens we geklonken hadden, vertelde Inge me dat dit de champagne was die James Bond altijd dronk. Bollinger was zoooo lekker. Na Jacquart is Bollinger nu al mijn favoriet!

IMG_7048 IMG_7049

Op de kaart stonden heel wat voorgerechten, maar wij kozen enkel om een hoofdgerecht te eten omdat we pas om 16h ons middagmaal verorbert hadden. Alle verse vis lag klaar, je had ‘m maar te kiezen. Scott en Inge gingen voor de zeebaars gehuld in notenkorst, ik voor verse tonijnsteak. Ik had nog niet vaak tonijn gegeten, maar dit was écht overheerlijk. Samen met een heerlijke Chardonnay was de avond perfect ingezet. Met m’n hoofd al een beetje in de wolken, was het plan om nog een verder aperitief te nemen in ons hotel. Het hotel dat op wandelafstand van Dolce Vita was. Hotel Juliani is een perfect boetiekhotel in hartje Malta. Ruime kamers, lekker ontbijt en vooral een héél erg fijne bar. Net als bij Dolce Vita maakten ze hier gebruik van de kleuren wit en lichtblauw. We bleven eigenlijk een beetje hetzelfde gevoel hebben van voldoening. Het personeel is er zo lief en ook het uitzicht van onze kamer was om niet snel te vergeten. Na een Martini waren we klaar om het nachtleven in te gaan… schol – op een onvergetelijke verjaardag!

IMG_7046 IMG_7047
Geen reacties Laat een reactie achter

Geef je mening

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.