Eten wordt een feest op de AIDAPRIMA

30 april 2016

imageDe jongste telg in de AIDA familie is een echte ster. Op een zeer informele manier kan je hier culinair genieten in maar liefst 13 verschillende restaurants.  Gisteren kon je kennismaken met het schip. Vandaag zet ik de resto’s en de verschillende eetformules in de spotlight.

Het fameuse Markt restaurant: kwaliteit in veelvoud

 

image

In AIDAprima zijn er 5 hoogstaande buffetrestaurants. Het Markt restaurant is zeer populair en er wordt regelmatig aan show-cooking gedaan. Ook voor het ontbijt is de keuze enorm. Toch slaag ik er in om sober voor de dag te komen.:-)

imageHet Bella Donna serveert dan weer echte Italiaanse specialiteiten terwijl East Restaurant de kaart van de Aziatische gerechten trekt. Het voordeel is dat je echt kan dineren op het tijdstip dat jij wil en dat vind ik echt een pluspunt.

Wil je het net iets exclusiever en word je graag aan tafel bediend dan zijn deze drie restaurants een echte must. Het eten is in de reisprijs inbegrepen maar voor de dranken moet je extra betalen.

Voor een echt Frans ontbijt kan je terecht in de brasserie French Kiss. De crème brulée is zeker een aanrader.

Ristaurante Casa Nova serveert in een stijlvol interieur Venesiaanse gerechten.

image

Heb je liever wat meer ambiance dan moet je absoluut een bezoek brengen aan het Brauhaus. Bayerse specialiteiten worden samen met vrolijke noten aan je tafel geserveerd. De bierliefhebbers kunnen tijdens de dag maar liefst drie ter plekke gebrouwen biersoorten degusteren. Dan weet je meteen ook welk biertje jij later liefst bij je snitzel of braadwurst drinkt.

Ambiance verzekerd

image

Een echt culinair hoogtepunt vind je in de drie A-la-carte-restaurants.
Er is een top steak House en een Sushi Bar, maar de eerste prijs gaat toch naar Rossini met zijn heerlijke creaties.

Een culinair hoogtepunt: Rossini

image

Let wel op: in deze restaurants moet je wel iets bijbetalen maar dat liet niemand aan zijn hartje komen.
Een fooi hoeft niet echt want die zijn altijd inbegrepen.

Genieten van de heerlijke wijnen kan met volle teugen. Je hut is nooit ver en als je toch een beetje wankelt geef je de schuld gewoon aan de onstuimige zee. 🙂 #sumwhole

Geen reacties Laat een reactie achter

Geef je mening

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.