Valentijnspecial

13 februari 2015

Valentijn, de dag van de geliefden kan je moeilijk zomaar aan je laten voorbijgaan. Wij namen de gelegenheid te baat om onze Sweethearts letterlijk in een nieuw kleedje te steken. Allé t’is te zeggen een nieuwe outfit :-). Het is namelijk heel fijn om te koken voor je liefje. De tafel mooi te dekken en je helemaal op te kleden net alsof je naar een fancy restaurant gaat. Op intimiteit scoor je dan zeker drie sterren.
Yent koos voor haar vriend Pieter een grijze vest van Selected en een sportieve broek. Met het witte hemdje en de Van Bommel schoenen oogt het geheel deftig genoeg voor onze plannen. Bij een volgende gelegenheid kan Pieter er gewoon een t-shirt en sneakers onderaan en is hij klaar voor een avondje onder vrienden.image
image
Patrick zweert meestal bij een zwart pak maar vandaag wilde ik hem toch een beetje meer kleur geven. Het felblauwe gecentreerde vestje van Boss is een echte topper en wordt zeker één van zijn favoriete stukken deze lente. De okergele broek van Mastons was wel even wennen maar de kleurschakering in de schoenen maakten het geheel helemaal af. De perfecte outfit om nadien klanten te bezoeken of een lezing te geven.
image
image
Valentijn zou oorspronkelijk gebaseerd zijn op een heidens vruchtbaarheidsfeest. Volgens het verhaal werden de namen van ongehuwde vrouwen in een kom gegooid. Ongehuwde mannen mochten dan om de beurt een naam trekken. Tja het lot kon je dan heel goed of juist slecht gezind zijn.:) Wij kiezen liever zelf!
image
image
Wil je je liefje verrassen met een gedichtje en heb je geen insperatie, wel bubbletrouble helpt een handje.

Ik zoek een nieuwe zin
die nog niemand kent
Ik zoek een nieuwe zin om te zeggen
dat jij de allerliefse bent
image
image
Vrolijk door het leven
Vrolijk door de dag
vrolijk voor heel even
Vrolijk door jou lach
image
Wij wensen jullie heel veel liefde en een gulle lach. Niet alleen op Valentijn maar elke dag van het jaar!

Jurkjes Inge en Yentl: Pinko
Deleye Roeselare, Brugge en Kuurne

Geen reacties Laat een reactie achter

Geef je mening

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.