Marie Jo meets ‘Wat Mannen Willen’

6 oktober 2015

marie_jo-jane-0133-green_3424959 marie_jo-lingerie-balcony_bra-jane-0101335-green-0_3420198Yes, eindelijk mag ik voor het eerst bloggen over FILMS. Ik ben zo’n filmfanaat. Vroeger gingen m’n vriendinnen shoppen en kochten heel vaak handtassen, beauty stuff en natuurlijk schoenen. Ok, ik ging ook vaak voor schoenen maar ik kocht ook telkens een dvd. Die verzameling is een beetje uit de hand gelopen, waardoor mijn mama en ik genoodzaakt waren om extra kasten te kopen bij Ikea.

Ondertussen ben ik nog steeds dagelijks bezig met films. Op IMDB check ik voor ik naar films kijk ook telkens de score van de films. Daarnaast schrijf ik graag reviews op websites, maar ik lees ze ook graag. De mening van andere is zo belangrijk vind ik, want zo kan je vanuit verschillende standpunten de film bekijken.

 

Binnenkort mogen we naar de filmpremière van Wat Mannen Willen, het gloednieuwe ‘kindje’ van Filip Peeters. Ik heb hem al enkele keren mogen ontmoeten en interviewen en ik vind hem zoooo ongelooflijk straf. Ik zag de trailer van de film onlangs op Jonas Van Geel z’n talkshow op vtm en ik werd meteen geprikkeld om de film te zien.

De film gaat over mannen natuurlijk. En wel zes mannen. Niet slecht, zeker als je weet dat mister Louis Talpe één van hen is.

De mannen gaan op zoek naar de grote liefde of gewoon een beetje geluk in een tijd waarin mannen soms geen idee hebben hoe ze man moeten zijn en wat vrouwen nu eigenlijk van hen verwachten. Klinkt spannend, toch?

Cast-wise zien we een straffe cast voorbijkomen waaronder dus niet alleen Talpe, maar ook Nathalie Meskens, Adriaan Van den Hoof, Ben Segers, Jonas Van Geel en Evelien Bosmans.

 

In de film zie je Ella June Henrard in lingerie passeren – jawel én dat is ‘wat mannen willen’ natuurlijk. De lingerie heb ik ondertussen ook al mogen sneakpeaken en ik kan jullie vertellen dat Marie Jo daar voor iets tussen zit. Een perfecte pasvorm, topkwaliteit én modieuze designs. Sinds 1981 brengt Marie Jo verfijnde, luxueuze lingerie op de markt. Het merk kan bogen op een jarenlange ervaring en knowhow in pasvorm en snitten. En dat voel je in elk detail. Mijn mama nam me vroeger altijd mee wanneer zij ging lingerie shoppen. Onbewust heb ik daar enkel de term ‘Marie Jo’ van opgeslagen en dat heeft zich zo’n tien jaar later geuit in zo’n zeven Marie Jo bh’s. In de film zien we de ‘Jane’ terugkomen. Mijn absolute favoriet eigenlijk – toeval of niet.

Wil je eens neuzen tussen de setjes van Marie Jo? Die kan je uitgebreid hier vinden. Ik kies eigenlijk telkens voor wat meer push-up omdat ik vrij onzeker ben over mijn borsten. Het is een gewoonte geworden, maar de bh’s voelen ook gewoon zo goed aan. Een soort van match made in heaven.. een match die de mannen in de film ook willen bekomen.

Romantisch en verleidelijk… Wie kan weerstaan aan Jane met haar verfijnde bloemenbroderie met glanzende parelsnoertjes?

Stuk voor stuk klassiekers in de lingerielade!

De lingerie van Marie Jo is op het lijf geschreven van de hedendaagse modebewuste vrouw. Op elk moment. Voor elke gelegenheid … Sensueel of sober en stijlvol. Avontuurlijk of romantisch. Perfect passend bij de nieuwe film dus…. Toch benieuwd naar de film? Wel, de trailer staat online hier!

 

Hou onze Facebook in de gaten want vanaf 12 oktober vertellen we je hoe jij ook bij deze première kan zijn!

10246572_896944360368026_6409212360619980229_n-800x295
Geen reacties Laat een reactie achter

Geef je mening

Bubble Feed