Bubbly hotspots @ RW 2015

1 juli 2015
IMG_1803

Dankzij Yves Rocher mochten we genieten van één van de eerste festivals deze zomer. Dat willen we natuurlijk in stijl doen, maar evenzeer een stijl die het ons zo makkelijk mogelijk maakt. Inge koos voor cowboyboots, een denim shortje en een blingbling topje van Bobo Tremelo. Inge is geen doetje en heeft geen schrik dat haar nieuwe spullen snel vuil zullen worden. Daarom koos ze voor haar Bodo juweel, haar nieuwe Rayban zonnebril en natuurlijk ook een nieuwe Komono horloge.

IMG_1802

Ikzelf koos ook voor een denimshortje van Deleye, witte All Stars en een leopardtopje dat ik ooit eens in Londen in een klein boetiekje heb gevonden. Je moet zeker het merkje Lipsy London maar checken. Ready to go waren we, op zoek naar dé vijf hotspots van het festival.

IMG_1804

Om eerlijk te zeggen moet ik beginnen met de mainstage. Zalige namen, ontspannen sfeer en vooral het gevoel van vakantie met de pint in de hand. Ik mocht ein-de-lijk mijn idool Pharrell live aan het werk zien, waardoor dus de mainstage zeker tussen m’n hotspots moet staan.

IMG_1801

Daarnaast werden we ook verwend bij Yves Rocher. Yves Rocher biedt natuurlijke cosmetica, die aan te brengen zijn op verschillende huidtypes. Ik heb snel allergische reacties maar de producten van Yves Rocher zijn dus zeker goedgekeurd. Inge koos voor een zachte look, terwijl ik echt voor de smokey eye look ging. De MUA’s van Yves Rocher geven je duidelijke uitleg en spelen in op de wensen van elke festivalganger. Na de opknapbeurt waren we helemaal partyproof.

IMG_1810

PS: De bubbels zijn zo’n fan van de kajal potloden van Yves Rocher. Ze passen makkelijk in ieders handtas, zijn er in zoveel kleurtjes en blijven extreem lang zitten. Inge had zich trouwens een beetje vergist. Ze had een lichte kleur van kajal potlood, maar gebruikt het nu eigenlijk als… een lipstick! Multifunctioneel, zeg!

Daarna gingen we naar Bobhead, de kapper uit Dendermonde die elke feestvierder een nieuwe coupe aangaf; opsteken, krullen, stijlen, piekjes,… Je kan het zo gek niet bedenken. Wij gingen allemaal voor de gekleurd haar… OH jawel: het motto PINK hair, don’t care was van toepassing.

IMG_1807

Natuurlijk hadden we ook een hongertje. ’s Middags kozen we voor De ‘Haute Dogs’ van Wurst. Het nieuwe hotdogconcept van Jeroen Meus. Hij wil hotdogs zo verfijnen, dat ze meteen weer hip worden. Een maisbroodje in plaats van een typische sandwich gecombineerd met baked onions en jalapenos is natuurlijk niet slecht. Het kraampje was zo geliefd: good work Jerre Meus!

IMG_1795

’s Avonds gingen we toch de gezondere toer op en begaven we ons naar The Foodmaker / Starmeal. Links van de ingang hadden zij de meest healthy kraam. Heerlijk pastasalades of verse toastbroodjes belegd met ceasar of zalm. We zijn zelf écht vaak klant bij The Foodmaker omdat ze werken met dagverse producten en geen bewaarmiddelen. Een topidee om ook de festivals af te schuimen denk ik dan. Ze staan binnenkort bijvoorbeeld nog op TML en op Pukkelpop. Breng hen zeker eens een keertje een bezoekje!

IMG_1809

Last but not least kozen de typische wijnstand om te genieten van een lekker glaasje met de tonen van Of Monster & Men op de achtergrond. Genoten hebben we en dat vooral dankzij Oona én Yves Rocher. You guys rock!

 

 

1 Reactie Laat een reactie achter

Geef je mening

1 Reactie

  1. Karen - Dressing in Labels schreef:

    Jullie hebben er precies een gezellige dag van gemaakt! De maaltijden van starmeal zijn inderdaad heerlijk.

    x Karen
    http://dressinginlabels.blogspot.com

Bubble Feed