Spring de lente in… met Mickey en Minnie

1 maart 2015

 

 

IMG_1378

 

Na een eerste succesvolle editie, lanceert Disneyland Paris voor het tweede jaar op rij een speciaal seizoen boordevol levendige lentekleuren. Maak je klaar voor nieuwe muzikale shows, nog meer flower power decors en vele Disney Personages in hun mooiste lentekostuum, speciaal voor de gelegenheid gemaakt door het naaiatelier van Disneyland Paris. Whoehoe, dat wil zeggen dat de zomer steeds dichterbij komt en we bijna van de koude wintermaanden af zijn.

 

41105467N016563

 

Ik ben afgelopen winter naar het kerstseizoen gaan kijken en ik beleefde de meest magische tijd tussen mijn favoriete Disneyfiguren. Ik ben een grote fan van Mary Poppins en nét voor we vertrokken stond Mary Poppins handtekeningen te geven. Ik was écht in mijn nopjes.

 

Naast Mary Poppins heb ik ook altijd een ‘zwak’ gehad voor Stampertje. Drie hoeraatjes want grote natuurliefhebbers en fans van de film Bambi krijgen voor de allereerste keer de kans om Stampertje en zijn vriendinnetje Miss Bunny te ontmoeten.

41127437N016612

Daarnaast kan je genieten van nieuwe jobs, fleurige kleurtjes en natuurlijk van de meest spannende attracties! Leuk weetje: als Disneyland Paris een tuin zou zijn, dan zou het de grootste van Europa zijn, met niet minder dan 35.000 bomen, 450.000 struiken en meer dan een miljoen bloemen die jaarlijks geplant worden. Meer was er niet nodig om het Disneyland Park om te toveren tot een magische nieuwe zintuigstrelende beleving op basis van muziek en bloemen. Toppie!

BGN_3917_36966541178

 

 

Geen reacties Laat een reactie achter

Geef je mening

Bubble Feed